Win je gevelpleister terug!

Bouwheren en uitvoerders die nu samen kiezen voor 100% Willco Products maken kans om hun gevelpleister terug te winnen.

Beste uitvoerder

 

Je kiest resoluut voor 100% Willco Products als je een gevel bekleedt. Waarvoor dank! Om je vertrouwen in ons en in onze producten te belonen, willen we jou en je klant een geweldige extra bieden. 

Voor je klant: win je 100% Willco Products gevelpleister terug

Een bouwheer die samen met jou beslist om voor een 100% Willco Products gevel te gaan, maakt kans om de waarde van zijn gevel terug te verdienen*. Per 100 aangemelde werven, wint 1 werf.

 

Voor jou?

Indien de winnende werf door jou uitgevoerd werd, win je als uitvoerder ook, want dan krijg je een eindejaarskorting van 3%! En dat niet alleen voor de winnende werf, maar voor alle door jou aangekochte Willco Products-producten in hetzelfde boekjaar.

 

Hoe werkt het?

  1. Willco Products voert campagne en promotie richting de bouwheer om de actie bekend te maken. Als uitvoerder ontvang je zelf ook een pakket met tools om jouw klanten van de actie op de hoogte te stellen.
  2. Een opgeleverde werf kan vanaf 1 juni 2017 aangemeld worden op www.winjegevelpleisterterug.be. Let op! Je maakt enkel kans om te winnen als zowel jij als de bouwheer dezelfde werf hebben aangemeld.
  3. Per 100 werven wordt 1 werf als winnaar uitgekozen, en dat onder toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder.
  4. Per 100 werven is er 1 winnende werf. De bouwheer wint zijn gevel terug. De uitvoerder krijgt zijn eindejaarskorting.

Nog vragen over deze actie? Neem gerust contact op met de marketingafdeling van Willco Products.

 

Veel succes!

 

Het Willco Products-team

* € 35/m², tot een maximumbedrag van € 10.000 per werf (incl. btw, enkel geldig op de gebruikte Willco Products-producten).

Download hier al je bestanden.